DA IH VRTITE OKO PRSTA

0

Većina muškaraca beži od emotivnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život.
Često možete da čujete rečenicu: „Ona je najgora ona je opasnica, ona zna da zadrži frajera i zaveže za sebe“. Na osnovu stečenog iskustva neke „namazane“ devojke znaju kako treba da se ponašaju da bi zadržale voljenog ili potrebnog muškarca.

Iako je ova tematika kompleksna i zahteva da odrastete u određenim okolnostima i spontano razvijete manipulativne sposobnosti, možete početi od malih koraka, na primer, izbegavajte sledeće 3 greške zbog kojih će muškarac najverovatnije da se počeška i da pobegne čak iako ste najbolja devojka u srcu.

1. Mnogo ga čuvate i pazite, pa se oseća ugroženo

Da li ga često zivkate i obraćate mu se zaljubljenim tonom? Da li želite više ljubavi, pažnje i seksa nego što vam pruža, pa se upinjete iz sve snage u naporima da ga pridobijete samo za sebe, svaki dan, ceo dan?

Ukoliko se pronalazite u nekim od ovih pitanja vrlo je moguće da se on oseća da je u vezi pod pritiskom. Bitno je da znaš da realno to nije tvoja krivica.

Problem je u recepijentu. On je nepromišljen i plaši ga pomisao na pravu i ozbiljnu vezu, pa stvara povoljnu atmosferu u svojoj glavi, kako bi lakše sebi oprostio što će pobeći od tebe. Da pređemo na ti, može? Većina muškaraca beži od emocionalnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život (što u njihovoj glavi i jeste, jer su kukavice). To utiče na njihovo shvatanje muškosti na neke tipove može veoma kastrativno da deluje.

2. Vaša veza izgleda kao borba za prevlast

Ako on mora da se cima i stalno bori za ženom za „kontrolu“ u vezi, on će da se smori i da se natripuje da si mu neki drugar / rival, a to će veoma brzo da deseksualizuje vašu vezu. Nije loše da zapamtiš da je ovo u vezama veoma česta pojava, pogotovo ako ste oboje alfa primerci i volite da sve bude po vašem.

Ovo ne znači da muškarac treba da kontroliše celu vezu, ni da ti treba da se ponašaš kao jadnica koja pristaje na sve, ali takođe ne bi trebala ni da se postavljaš kao autoritet ili gazda, jer to u blentavoj glavi prosečnog mužjaka može podsvesno da evocira sećanja na neki ženski autoritet iz detinjstva, ne daj Bože majku. Šta će ti u životu taj pakao?

3. Ne oseća da ga poštujete i podržavate

Nikada nećeš moći da izgradiš ozbiljnu vezu sa muškarcem koji ne misli da ga poštuješ. Iako možda iskreno ne mariš za to kako se on oseća, da bi ga dobro kontrolisala on mora da tripuje da je tu nešto važan i cenjen. Malo tradicionalnog ophođenja, u razume se, modernijoj interpretaciji nije na odmet. U ovom pristupu pomaže ako on oseća da ti uvažavaš njegova mišljenja i ideje, koliko god one glupo zvučale.

Takođe, muškarac mora da misli da će u svom najslabijem momentu u tebi naći podršku, a ne prekor. Jedino tako će trčati u tvoj zagrljaj kada se oseća loše, a to ti samo ide u prilog.

Neka zna da si spremna sa njim da preguraš sve i da ćeš mu se naći u nevolji jer samo tako možeš da budeš sigurna da isto to možeš da očekuješ zauzvrat. Nije loše malo misliti na budućnost?

Nema komentara

Ostavite komentar

11 − 6 =