HITNI RODITELJSKI SASTANCI U JAGODINI – PROSVETARI SA RODITELJIMA O ,,HELLS ANGELS“

1
Humanitarna akcija podele novogodišnjih paketića na Onkološkoj klinici Foto : facebook

JAGODINA- Povodom svetskog skupa ,,Hells Angels“ u Jagodini od 29.maja  do 5. juna prosvetne vlasti na sastanku sa direktorima škola apelovali su da održe roditeljske sastanke i da utiču na smirivanje nastalih tenzija u građanstvu, odnosno preporuka je da razredne starešine u razgovoru sa roditeljima daju afirmativna obaveštenja i odgovore vezane za najavljeni bajkerski skup.

-Organizovaćemo sastanke sa roditeljima, gde ćemo saopštiti da škole normalno rade u tom periodu i da se neće dogoditi nikakvo čudo u Jagodini. Nećemo organizovati maturske zabave, zbog buke i gužve koja se očekuje u tom delu grada, jer naši učenici tradicionalno tamo odlaze posle zabava, kaže direktorka OŠ 17. oktobar Biljana Milanović.

Direktorima škola je saopšteno da su bezbedonosne provere bajkera, koji dolaze na skup u Jagodini, obavili MUP Srbija i BIA, odnosno oni garantuju da se neće dogoditi ništa od priča o negativnoj reputaciji Anđela pakla kojima ovih dana ,,plaše“ Jagodince.

1 komentar

  1. Mislim da je nepotrebno praviti ovoliku famu o jednom skupu koji samo moze koristiti Jagodini. Uvek je bilo i bice ljudi koji vole da prave senzacije jer im je licni zivot bez ikakvih uzbudjenja. Ko vam brani da se zatvorite sa svojom decom u svoja skrovista i ne izlazite dok ne procenite da mozete ponovo uroniti u svoju kolotecinu .

Ostavite komentar

15 − pet =