HOROR U GLOGOVCU KOD JAGODINE-DVA MESECA ŽIVELI PORED UMRLE STARICE

2

JAGODINA-Posle prijave komšija i rođaka, raspadnuto telo starice D.M. (82) iz Glogovca kod Jagodine pronašli su policajci u krevetu porodične seoske kući u ekonomskom delu dvorišta. Tužilac je naredio obdukciju, iako prvi nalazi govore da je reč o prirodnoj smrti, za sada nema osumnjičenih.  Ona je živela sa suprugom i sinom.

-Komšije i rođaci su primetili da je nema, nisu je viđali u dvorištu i po selu. Zato su pozvali policiju. Suprug i sin im nisu odavali sigurnost kada su ih pitali gde je baka. Njena minimalna penzija nije podizana iz pošte, što je takođe bilo sumnjivo. Tako je otkriven leš bake u kući u kojoj su vreme provodili njeni suprug i sin, kažu upućeni u ovaj događaj.

Suprug i sin pokojnice kazali su da nisu i imali novca da sahrane baku i da su čekali ,,prijatelja iz inostranstva da dođe oko Uskrsa“ i od njega pozajme novac.

2 Komentari

  1. Jadni ljudi. Koliko smo samo otuđeni. Molim Vas ne osuđujmo jedni druge, nego pomozimo. Sahrane sada koštaju kao svadbe. Verovatno nisu imali za pristojnu sahranu kakva postoji po običajima u selu pa su od brige poremetili.

  2. Ajde autore nisi skroz upućen, imali su i unuka. A kao drugo svakodnevno su kupovali rakiju umesto da odvoje novac za sahranu. Cak bi im i selo pomoglo da se organizuje i plati celokupna sahrana, ne znam stvarno koji je razlog ovoga…

Ostavite komentar

8 + sedam =