HOROR U PARAĆINU: Žena pronađena mrtva u sobi a njen sin nag u kupatilu! U stanu treštala muzika

0

PARAĆIN- Beživotno telo Ljiljane Stanojević (84) iz Paraćina polcija je pronašla po prijavi komšija na podu u njenom stanu u zgradi u ulici Mihajla Pupina, a njen sin Ivan potpuno nag u kupatilu. U stanu je treštala muzika. Naložena je obdukcija  starice, dok je njen sin prevežen na Odeljenje psihijatrije.

Košije su u šoku, kako prenose Večernje novosti,   sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: “Napolje, napolje!

– Ceo dan juče, i danas, kad je došla policija, iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je pre nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije hteo da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi, kaže komšinica za Novosti koja živi u istoj zgradi.

Za Ljiljanu komšije kažu da je bila izuzetno pedantna i uvek doterana žena, dok se Ivan, do sada, uvek pristojno javljao. Ljiljana je imala još jednog sina koji je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

šesnaest + jedan =