JAGODINA-Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma glasao oko 10 sati u Končarevu kod Jagodine sa suprugom, majkom, dvojicom sinova, snajama i petoro unučića. Dvanaestoro Markovića žive u Končarevu i tradicionalno zajedno glasaju, a ponosnom dedi Palmi uvek u tome pomoažu najmlađi članovi, ovog puta Aleksa i Luna.
-Porodica Marković je obavila građansku dužnost i glasali smo za 1 i 3. Očekujem ubedljivu pobedu naše liste u Jagodini. U ovoj kampanji pokazali smo dela i zato sam siguran u pobedu, konstatovao je Marković i dodao da očekuje da parlamentarna lista SPS-JS dobije najmanje 15 odsto, te da JS osvoji 12 poslaničkih mandata.palma glasanje-jagodina-g.j.
-Da bi realizovali sve obećano u kampanji, koaliciji SPS-JS treba najmanje 60 poslaničkih mandata. U Jagodini smo vodili korektnu kampanju, dali smo izveštaje o radu, najavili planove, obišli smo sve mesne zajednice, pokazali naše odbornike. Nismo krili odbornike, što nije slučaj sa drugim listama, rekao je on.palma glasanje 1-jagodina-g.j.
-Očekujem da građani Jagodine već od prekosutra koriste benefite koje su do sada imali.Da dovodimo investitore, sredimo komunalnu infrastrukturu. U drugim opštinama to nije slučaj. Počeli smo uređivanje gradskih parkova, da zaposlimo sve nezaposlene u naredne četiri godine. Jagodina je najpopularniji grad za investiture. Imamo devet fabrika i do kraja godine očekujem još šest, sedam novih fabrika. Moraćemo da gradimo novu industrijsku zonu, istakao je Marković