ĆUPRIJA-Načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice dr Radiša Mladenović (58) u tuči sa kolegom dr Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške telesne povrede, potvrđeno je u toj bolnici. On je operisan zbog polomljenog nosa, a zadobio je povrede rebara. Dr Kaluđeroviće ima povrede po vratu. Pokušali smo da stupimo kontakt sa rukovodstvom bolnice, ali  bez uspeha.

-Čuli smo da se nešto događa u šefovoj kancelariji, nešto je palo. Pomislili smo da je neka pacijentkinja ili posetilac pao u nesvest. Odmah smo uleteli i zatekli smo oborenog dr Mladenovića celog u krvi i dr Kaluđerovića u koji ga napada. Kolege su ih razdvojile nekako, pričaju zaposleni na tom odeljenju.

Po njihovim rečima dr Kaluđerović godinama ne komunicira sa dr Mladenovićem, ali i sa većinom ostalih kolega sa tog odeljenja. Situacija je prilično napeta zbog toga.

-Niko ne zna zašto je dr Kaluđerović ušao u kancelariju dr Mladenovića i zašto su se potukli. Možda je višegodišnje ćutanje i izostanak komunkacije među kolegama doveo do nesporazuma i posle do ne željenih situacija, kažu u toj bolnici.

Dr Mladenović je operisan i hospitalizovan na ORL odeljenju, dok je dr Kaluđerović posle pregleda pušten na kućno lečenje. Oni su dali izjave policiji i očekuje se preduzimanje zakonskih mera. Do tada njih dvojica neće raditi.