ĆUPRIJA-Goran Marković (26) iz Krušara kod Ćuprije sahranjen je u utorak na seoskom groblju.  On je sa drugom u nedelju pošao je na rođendan kod prijatelja u Paraćin, ali neposredno pre ulaska u grad autobus ga je usmrtio. Ceo Krušar je pomogao porodici Marković oko sahrane.

-Hteo svoje prijatelje iz Paraćina da pozove na rođendan koji je trebalo da proslavi u sredu. Imao je veliko društvo u Paraćinu i Ćupriji i za svaki rođendan su se organizovali. Mladić koji je bio sa njim, vozio je iza njega, a vozač autobusa ga je zaobišao, pričali su juče rođaci.

Oni kažu da je Goran je bio pravi domaćin, kao i njegova braća. Zaposlio se kod jednog privatnika u selu. Bio je dobar radnik, bez primedbe. Porodica Marković, živi veoma teško i skromno. Detinjstvo Gorana i braće, starijeg Radovana i mlađeg Dejana, prošlo u siromaštvu. Inače, sva trojica braće radili su pod nadnicu i  nijedan posao u selu nisu odbijali.

Velika tragedija nas je zadesila, nismo još svesni. Majka Nevenka cvili, jauče od bola. Od rođenja je namučena. Svaki gubitak mladog čoveka je težak, ali najteže je kada pogine neko tvoj. Strašno. Izgubili smo našu uzdanicu, priča Nevenkina sestra Snežana.

Goran je sa braćom renovirao kuću, spremao se da kreči i menja podove. Završio sa uređenjem pomoćnih objekata.

Nesrećni biciklista je u nedelju oko 17.30 smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Ćuprija – Paraćinu, kada ga je otpozadi udario autobus koji se mimoilazio sa vozilom koje mu je išlo u susret. Protiv vozača paraćinskog „Eurolina“ G.Đ. (42) podneta je krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Preliminarni podaci istrage pokazuju da je biciklista bio neosvetljen, što je uslovilo da ga vozač autobusa ne primeti na vreme.