JAGODINA-Balkanska bodibilding federacija uručila je večeras legendarnom bodibilderu Predragu Miloševiću iz Jagodine Plaketu za životno delo na takmičenju Jagodina open 2017 gde je za apsolutnog šampiona proglašen Maksim Pažin iz Beograda.On je osvojio zlatnu medalju i u kategoriji preko 90 kilograma.

Maksim Pažin

-Ovo je poseban osećaj, jer sam pobednik celog takmičenja, biti najbolji od najboljih je veliki uspeh. Publika je bila izvanredna i doprinela je mojoj pobedi. Pripreme su trajale od prošle godine i jako je naporno. Nastavljam dalje na takmičenja u Boru, Čačku, Beograd, pa prvenstvo Vojvodine i državno prvenstvo, rekao je Pažin.

Predrag Milošević

Do njega na postolju bio je Predrag Milošević, koji se vratio takmičarskom bodibildingu posle devet godina pauze, a ove sezone osvojio treću uzastopnu zlatnu medalju u kategoriji do 80 kilograma.

-Teško je pobediti, a pogotovu kada se uporedo radi i na organizaciji ovako zahtevnog takmičenja. Pored toga, takmičio se i moj desetočlani tim. Veliki napor i trud, ali sve u slavu publike i bodibildinga. Ovo je moj oproštajni nastup u bodibilingu i mnogo je emocija bilo na bini i u publici. Zahvalio bih se ljudima iz Balkanske bodibilding federacije koji su se pojavili u kompletnom sastavu, rekao je Milošević, legendarni srpski bodibilding takmičar.

Na Jagodina openu nastupili su takmičari iz Slovenije, BIH, Hrvatske, Slovačke, Češke, Rusije, Crne Gore i Srbije.