PARAĆIN- Glavni i odgovorni urednik RTV Kanal M iz Paraćina Emil Milojević potvrdio je da

Emil Milojević

je danas saopšteno redakciji da je taj medij dobio novog vlasnika. On je posle toga podneo ostavku na funkciju glavnog i odgovornog urednika RTV Kanal M. Danas je u prostorijama tog medija bio Radojica Milosavljević iz Kruševca, koji je u privatizaciji kupio više medija u Srbiji, te se Milojević pretpostavlja da je on novi vlasnik. Široj javnosti je postao poznat nakon što je u procesu privatizacije kupio čak osam medija RT Kruševac, RT Kragujevac, TV Pirot, RT Brus, Centar za informisanje Novi Kneževac, TV Požega, RT Dimitrovgrad i RT Pančevo. U RT Kragujevac privatizacija je poništena.

-Od subote ujutru nisam više urednik. Rečeno nam je da će zaposleni ostati na radnim mestima narednih šest meseci i da će u subotu biti održan sastanak sa predstavnicima  novog vlasnika. Podneo sam ostavku na funkciju koju sam obavljao, ali nastaviću dalje da radim, rekao je Milojević.

Radojica Milosavljević Foto: Istinomer

Sada već bivši  vlasnik Kanala M Dejan Mihajlović uputio je saopštenje javnosti u kome ističe da je danas potpisan kuporodajni ugovor o prodaji Kanala M.

-Porodica Mihajlović se zahvaljuje svim gledaocima, slušaocima, klijentima i poslovnim partnerima Kanala M na poverenju i saradnji tokom proteklih 20 godina. Ovo je lična odluka vlasnika sa ciljem da se profesionalnije usmeri ka ostalim delatnostima svoje firme, stoji u saopštenju Mihalovića koji je vlasnik Poslovnog sistema Mihalović.

Nadavno se upravo Poslovni sistem Mihajlović u pismu javnosti ogradio od postupaka lokalnog rukovodstva opštine Paraćin.