PARAĆIN-Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, ujedno zamenik predsednika Demokratske stranke, podneo je prijave policiji zbog pretnje ubistvom koje je dobio. Kako je naveo, prećeno je njemu i članovima njegove porodice.

– Marku Đuriću, školskoj Andjelka Pejčinović Brkić i sličnim je dobra fora nazvati nekog izdajnikom, fašistom, sektašem. Drugima je to inspiracija. Zbog pretnji ubistvom mene i članova moje porodice podneo sam prijave policiji. U ovom poslu nije potpuno neuobičajeno dobijati i anonimne pretnje, ali u ovom konkretnom slučaju odgovornost je isključivo na Srpskoj naprednoj stranci i njenom derivatu u Paraćinu – povereništvu Srpske napredne stranke. Vas smatram odgovornim, napisao je Punović na svom nalogu na društvenim mrežama.

– Povodom pretećeg anonimnog pisma koje je stiglo na ime predsednika opštine Saše Paunovića u kome se najstrašnije preti njemu i članovima njegove porodice, kompletno opštinsko rukovodstvo, svi odbornici, članovi Veća i zaposleni opštinske uprave Paraćin će se, najverovatnije, početkom  sledeće nedelje obartiti javnosti i osuditit takav čin i zahtevati od nadležnih organa hitnu reakciju, intervenciju i pronalaženje počinjioca takvog dela, rekao je odbornik Nemanja Jovanović.