SVILAJNAC- U Domu zdravlja Svilajnac juče su obavljeni prvi pregledi lekara specijalista u okviru programa Korisničkog centra opštine Svilajnac “Svilajnčani na prvom mestu“.

Besplatne zdravstvene specijalističke preglede obavili su eminentni stručnjaci Kliničkog centra Srbije, Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje i Instituta za reumatologiju iz sledećih oblasti: neurohirurgije, urologije, endokrinologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, vaskularne hirurgije i dečije pulmologije.

Zamenik predsednika opštine Svilajnac Dragana Radević istakla je da je ovo program koji je počeo još 2018. godine:

„Na ovaj način omogućili smo našim sugrađanima da dobiju besplatni specijalistički pregled u svom gradu, da dobiju stručno mišljenje vrhunskih lekara iz više oblasti medicine. U prošlom ciklusu dešavalo se da se na ovim pregledima otkrije da neko ima zdravstveni problem i  da se taj problem na vreme reši. Doveli smo specijaliste za kojima postoji najveća potreba prema podacima našeg Doma zdravlja“ – izjavila je ona dodavši da građani i dalje mogu da se prijavljuju za preglede koji će ponovo biti organizovani u dogledno vreme.

Prijavljivanje za besplatne zdravstvene specijalističke preglede i dalje traje i obavlja se u Korisničkom centru opštine Svilajnac uz mišljenje izabranog lekara. Detaljne informacije možete dobiti pozivom Korisničkog centra 035/312-311 i 065/312-311-1