JOŠ JEDNA ŽRTVA ,,CRNE TAČKE“ U DRAGOCVETU – ISPRAĆALA ĆERKU NA FAKULTET I POGINULA

0

JAGODINA – U teškoj saobraćajnoj nezgodi na rengionalnom putu Jagodina –Kraguejvac u Dragocvetu poginula je medicinska sestra Opšte bolnice u tom gradu Slađana .R. (51), potvrdio jer direktor te bolnice Miloš Lukić.crna-tacka-dragocvet-1-jagodina-g-j

Nesreća se dogodila u subotu oko 21 sat u selu Dragocvet, gde je S.R živela, kada je na nju naletelo kombi vozilo. U trenutku pogibije ona je bila sa ćerkom, studentkinjom Medicinskog fakulteta u Kragujevcu. Komšije kažu da je majka ispraćala ćerku u Kragujevac na studije i da su od kuće krenule ka obližnjem autobuskom stajalištu. Polako su se kretale ivicom kolovoza sa torbama u rukama. U tom trenutku velikom brzinom naišao je kombi, kojim je upravljao njihov komšija, i sa leđa pokosio nesrećnu ženu. Od udaraca vozila ona je letela više metara. Zbog teških povreda S.R. je na licu mesta preminula. Inače, S.R. je radila kao medicinska sestra na Odeljenju neuropsihijatrije.  Policija utvrđuje okolnosti pod kojim je S.R izgubila život.

Pedesetak metara dalje u februaru ove godine živote su izgubili supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova kod Jagodine. Reč je o ,,crnoj tački”, odnosno mostu preko Jošaničke reke u Dragocvetu na regionalnom putu Jagodina-Kragujevac. Na tom delu puta, prema priči meštana Dragocveta, zbog prebrze vožnje i nedostatka pešakče staze česte su saobraćajne nezgode. Dolazilo je čak i do sletanja autobusa, ali pre ove oni pamte dve nesreće od pre 25 i 30 godina, kada je više  mladih ljudi izgubilo živote.

Nema komentara

Ostavite komentar

16 + jedan =