LAŽNI MEDIJI, LAŽNI NOVINARI I LAŽNI TEKSTOVI – STOJKOVIĆ: Lažnim navodima pokušavaju da me diskredituju i zaustave moju borbu za raseljene i prognane sa KiM

0

JAGODINA-Predsednik koalicije raseljenih sa KiM Miloš Stojković, izjavio je povodom informacija, čiji je izvor lažni medij,  da je navodno pretukao svoju ženu, zbog čega je navodno uhapšen, da je reč o potpunoj laži iza koje stoji politika. Stojković nije ni privođen, ni hapšen iz bilo kog razloga, pogotovo ne zbog porodičnog nasilja, već je žrtva političkih izmišljotina.

-To je izmišljotina koju mi smeštaju šiptarski plaćenici. Uživam veliko poverenje kod raseljenih lica sa KiM i neko šiptarskim parama pokušava da me diskredituje i da zaustavi moju borbu za raseljene i prognane. Juče sam bio s državnim funkcionerima u manastiru Tumane, a danas nastavljam kampanju za predstojeće lokalne izbore na KiM. Važno je da se zna da mi je ovu izmišljotinu smestio veoma prepoznatljiv čovek u srpskoj politici koji se predstavlja kao veliki patriota, izjavio je Stojković.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

osamnaest + 7 =