LETO U SVILAJNCU – BESPLATNI BICIKLI ZA OBILAZAK GRADA

1

SVILAJNAC-Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu ovog leta besplatno će iznajmljivati bicikle svi zainteresovanim posetiocima tog centra, koji žele da obiđu ostale gradske znamenitosti i upoznaju se sa Resavskim krajem. Novo radno vreme Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu je od 10 do 20 sati.

-Svakog dana od 18.30 sati pripremljen je dodatni program projekcija crtanog filma o dinosaurusima. Svakog vikenda, u terminima od 11 i od 18 sati pozorišna predstava za decu “Lukini eksperimenti u Dino parku“. Za vikend je izdvojena specijalna ponudu ručka, po promotivnoj ceni od 200 dinara.Cena ulaznica za decu je 350 dinara, grupe 250 i odrasle 500, navodi se u saopštenju tog centra.U organizaciji Sportsko-turističkog centra i ove godine u okviru sportskog leta, u Svilajncu, biće održan niz sportskih manifestacija. Održani su šahovski turnir za rekreativce u restoranu na gradskim bazenima i turnir rekreativaca u pikadu. Sledećeg vikenda biće održan turnir u malom fudbalu. U okviru Kulturno-zabavnog leta u Svilajncu, u ponedeljak 24. jula na Trgu Stevana Sinđelića sa početkom u 21 sat biće održan koncert Marinka Rokvića.

1 komentar

  1. Gradske znamenitosti? Pustaće se crtani film i ručak po promo ceni u muzeju? Upoznavanje sa resavskim krajem? I na kraju, kao šlag na torti, Marinko Rokvić A.K.A. „Siledžija sa DeltaCity Parkinga“?!?
    Da li još nešto da napišem ili ste skontali moju poentu koliko ovo zvuči neozbiljno i smešno. Pa da li ste vi normalni da vas pitam? Bavite se i ulažite u organsku proizvodnju, radite poljoprivredu jer smo poljoprivredni kraj. Kakav bre turizam, okanite se ćorava posla. Šta zamišljate da smo Pariz? Koliko posetilaca imate u tom nazovi Muzeju? Grčka i Hrvatska vrve od turista, imaju more, pa obe države jedva sastavljaju kraj sa krajem, a vi ćete nekim ručkom u muzeju i Marinkom da napravite ekonomski bum? Razmislite malo o tome…

Ostavite komentar

6 − 6 =