NAJBOLJU ČORBU SPREMILI ,,DEJČINI MOMCI“

0

DESPOTOVAC- U organizaciji Tehničke škole u Despotovcu na 2. školskom takmičenju u pripremanju raznih vrsta čorbi, supa, potaža i konsomea, koje je održano danas, pobedila je ekipa „Dejčini momci“ u sastavu: Pavlović Veljko i Alimpijević Lazara, konobari i Panić Jovan, kuvar, svi iz odeljenja U11, koje je bilo ubedljivo najbolje. Na takmičenju je učestvovalo 10 ekipa. Iz istog odeljenja su i drugoplasirane „Dekijeve početnice“: Jelena Blagojević, Kristina Jovanović, Dragana Jovanović i Alena Kadrić, kao i trećeplasirana „Kuvarska elita“ koju su činili Kristina Ilić, Sandra Miladinović i Vlatko Miladinović.
Žiri je radio u sastavu Dejan Novaković, profesor kuvarstva i predsednik žirija, njegov stalni pomoćnik Aleksandar Kovačić, profesori fizičkog i zdravstvenog vaspitanja Saša Manojlović i Đorđe Damnjanović, profesor veronauke Marko Nikolić, učenica trećeg razreda turističkog smera Jovana Obradović i učenik drugog razreda smera elektrotehničar računara Dušan Marjanović, a po prvi put su članovi žirija bili i sponzori iz preduzeća „Angora“ Jagodina vlasnik Milider Gajić i njegov prijatelj Radovan Paunić.
Generalni sponzor „Angora“ je svim članovima prve tri ekipe dodelila majice, Kancelarija za mlade je kao i  svaki put donirala medalje, a Tehnička škola je dodelila diplome i zahvalnice.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

sedamnaest + 12 =