NAPAD NA PREDSEDNIKA SPS U PARAĆINU-IZBUŠENE GUME ISPRED KANCELARIJE

1
Milan Marković

PARAĆIN-Predsednik paraćinskih socijalista Milan Marković prijavio je policiji da su na njegovom automobilu, parkiranom ispred kancelarije lokalnog odbora te partije, probušene dve gume. Incident se dogodio u petak oko 19.30 ispred JP Poslovni centar u tom gradu, kamere su snimile događaj, policija je obavestila tužioca, očekuju se dalja postupanja nadležnih u ovom slučaju.

-Prijavio sam policiji slučaj, danas su uzeli snimak sa kamere koja se nalazi ispred prostorija stranke. Nadam se da će otkriti počinioca, koji je medicinskim iglama probušio gume. Na sreću da su gume ispustile odmah, jer da sam vozio u takvim okolnostima moguće je da bih napravio veću štetu. Spisak mogućih počinioca nije veliki, kandidati su iz drugih partija,ali i iz SPS. Ništa ne isključujem, rekao je Marković.

On očekuje da ga nadležni organi obaveste da li postoje razlozi za pokretanje istrage.

1 komentar

  1. Izbušio gume sam sebi kako bi izgledalo da je ugrožen i kako je neki bitan politički faktor… Na republičkom nivou podržava SNS a na lokalnom ušao u koaliciju sa DS, da bi bio u vlasti i imao privilegije za sebe , svoju ženu i bliske prijatelje. I kako su to gume ispustile odmah ako su probušene (tankom) medicinskom iglom … Smešna i glupo smišljena priča!

Ostavite komentar

trinaest + 2 =