NARKO DILER VOZILOM UDARIO POLICAJCA I SLUŽBENO VOZILO

0

JAGODINA-U policijskoj poteri uhapšen je prodavac narkotika J. P. (41) iz Zaječara, saopštila je PU Jagodina. On je prilikom bekstva automobilom udario policajca i službeno vozilo.  Kod osumnjičenog je pronađena biljna masa nalik na marihuanu, spakovana u paketiće.

-J.P. se tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu. Sumnja se da je on potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice, sa materijom nalik na marihuanu, kroz prozor. Osumnjičeni je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika a potom i službeno vozilo, stoji u saopštenju policije .

Policajci su zatim uhapsili osumnjičenog J.P. za trgovinu narkoticima i pokušaj bekstva.

-Policija je osumnjičenom, po nalogu tužioca,  odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja, stoju u saopštenju policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

13 + deset =