NEZAPAMĆEN PORODIČNI HOROR U RIBARU KOD JAGODINE – OTAC SILOVAO MALOLETNOG SINA

1

JAGODINA-Više tužilaštvo u Jagodini odredilo je pritvor do 30 dana P.D (65) iz Ribara kod Jagodine zbog krivičnih dela obljuba nad detetom i nasilje u porodici, odnosno sumnja se da je silovao i fizički zlostavljao četrnaestogodišnjeg sina.

-Oštećeni je sin osumjičenog, dete. U vreme izvršenja dela koje mu se stavlja na teret, u leto prošle godine, sin je imao 13 godina. Osumnjičeni nije ranije krivično osuđivan. Dete je smešteno u hraniteljsku porodicu, saopšteno je iz Višeg tužilaštva.

Nacionalni mediji prenose da je silovanje trajalo sedam godina. Nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici. Prema rečim izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pakao maloletnog dečaka počeo je kada je krenuo u prvi razred.

– Mališan se 2011. godine vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. D. P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skunio u mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim – kaže izvor beogradskih medija  i dodaje da je otac otad zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme da kaže šta njih dvojica rade između četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

– Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D. P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se, uplakan i nem od bola nije pomerao sa kreveta – tvrdi izvor beogradskih medija.

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

– Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio da će ga ubiti sekirom i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekom rekao za „njihovu tajnu“ – dodaje izvor beogrdskih medija.

Za sve se saznalo nakon što je dečak skupio snagu i sve ispričao komšinici koja je slučaj odmah prijavila policiji.

 

1 komentar

Ostavite komentar

19 − šest =