ALEKSOPULOS NOVI DIREKTOR ŠKOLE U ĆUPRIJI

3
Hristos Aleksopulos

ĆUPRIJA-Savet Visoke medicinske škole u Ćupriji danas je izabrao za vršioca funkcije direktora dr Hristosa Aleksopulosa, profesora anatomije u toj školi.

-Studenti će uvek biti u pravu, kao i ovog puta. Mi smo tu da da im omogućimo rad i sticanje znaja. Uvek ću podržavati studente. Prvi i najhitniji zadatak je raspisivanje konkursa za direktora škole. Inače, škola nastavlja sa normalnim radom, rekao dr Aleksopulos.

Sredinom janura studenti te škole pobunili su se zbog naredbe bivšeg direktora Dragoslava Ilića koji je profesorima pismeno naložio da smanje prolaznost studenata u januraskom roku za trećinu. Posle toga reagovao je ministar prosvete Mladen Šarčević slanjem vanredne inspekcije, a Ilić je pre nedelju dana podneo ostavku, koja je danas prihvaćena.

3 Komentari

  1. Pa gde bas ovog najgoreg? Ovaj profesor koji spava sa studentima na visijadi, koji se zeza, ne predaje, a i ne ocenjuje radove kako treba nego nasumicno pusta studente? Da ne pricam kako devojke koje se „druze“ s njim imaju ocene koje nisu nikako zasluzile? Takodje muskarci koje se druze s njim i koji ga zovu na zurke takodje polazu bez ikakvog znanja. Dajte molim vas. Nema goreg profesora od ovog. Pa nije moguce da pored onoliko postenih i dobrih profesora uvek naidje neko govno od coveka da bude na visokoj funkciji.

  2. Kako su ljudi ljubomorni! Sire dezinformacije! Ovaj profesor je uvek bio korektan prema studentima! I ako je dosao na ovo mesto!!!!!
    Bas zato sto ga svuda ima zato ce vise mogucnosti doneti ovoj skoli! Nek’ donese dobro narednim generacijama kad’ mi sto smo zavrsili smo promenili svake godine po jednog direktora!

Ostavite komentar

18 + 14 =