NAJVEĆI NOVOGODIŠNJI PRIJEM U SRBIJI – ZA 4.700 ZVANICA PEVALI LEPA, ŠABAN I NADICA

1

JAGODINA-Tradicionalni novogodišnji prijem prvog čoveka Jagodine Dragana Markovića Palme opravdao epitet najvećeg u Srbiji u svim segmentima. Pre svega večerasu su gosti bili koalicioni partneri iz SPS, lider koalicije i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić i državni sekretar Ivica Tončev. Prijemu je prisustvovalo 4.700 zvanica, pevale su legende narodne muzike Lepa Lukić i Šaban Šaulić uz podršku mlade zvezde Nadice Ademov. Postavljena je najveća novogodišnja jelka u Srbiji, prema procenama stručnjaka, visoka čak osam metara. Meni od bečkih kobasica do pečenja, kao i razne vrste pića.

-Ovo je najveći novogodišnji prijem u Srbiji, a možda i šire. Toga ne bi bilo bez Dragana Marković Palme. Pre tridesetak godina postojala je lokalnma uprava u ovom gradu, ali moram da kažem da je  Dragan Marković na mnogo visok nivo podigao ugled Jagodine u ovoh 13 godina. Jagodina je postala perpoznatljivo ime u Srbiji po delima, ne može da se prepozuna ne vreme pre toga. Marković je lider među ljudima koji vode lokalne samouprave u Srbiji. Sa 15 stranih investitora, ne mogu da se pohvale ni mnogo veći gradovi od Jagodine. Da nije Markovića Jagodina ne bi mogla da bude lider u dovođenju stranih investitora, rekao je Dačić ne štedeći pohvale za svog koalicionog partnera.

Marković je zahvalio SNS kao koalicionom partneru u Jagodini, jer je nastavljena tradicija jednoglasnog donošenja odluka u skupštini grada.

-Svi student koji završavaju fakultete u Jagodini mogu da se nadaju zaposlenju u nekoj fabrici. Do kraja sledeće godine biće 15 otvorenih fabrika u Jagodini. U Jagodini je ove godine boravilo 380 hiljada turista to je druga industrijska zona, a u trećoj industrijskoj zoni italijanski investitor gradiće fabriku za zaposlenje 200 ljudi.

Jagodina ima 15 miliona dolara suficita, a kada bi svaki grad  to imao bilo bi novca za penzije i ostala davanja, istakao je Marković i zahvalio se donatorima novogodišnjeg prijema, te čestitao Donaldu Trampu na pobedi napredsedničkim izborima u SAD, koga je podržao. Lepa Lukić je kazala da je član Jedinstvene Srbije, da glasa za koaliciju SPS -JS i da podržava Markovića ako se bude kandidovao za predsednika Srbije.

 

1 komentar

Ostavite komentar

osam + 1 =