PIJAN UDARIO U POLICIJSKO VOZILO

0

JAGODINA-Jagodinac (29), pod dejstvom 1,87 promila alkohola, bežeći od policije u ,,renou 4” udario je u patrolno vozilo i sleteo sa puta , potvrđeno je u PU Jagodina. Vozač je lakše povređen, a dva putnika u vozilu nisu povređena. Do nezgode je došlo 3. oktobra u 3.30 časova, na putu Jagodina – Kragujevac, u selu Ratković.
– Nezgoda u kojoj je oštećeno patrolno vozilo dogodila se tokom saobraćajne kontrole kada se vozač „renoa 5“ oglušio o signalizaciju pripadnika polcije. Vozilo policije ga je pratilo sa uključenom zvučnom i svetlosnom signalizacijom, sve dok vozač nije naglo zaustavio vozilo, koje je skrenulo u suprotnu traku, udarilo patrolno vozilo i sletelo s puta, stoji u saopštenju.

Na licu mesta njemu je izmereno 1,87 promila alkohola. Tokom uviđaja, utvrđeno je da registarska oznaka na „renou“ pripada drugom vozilu, kao i da je važnost istekla u aprilu ove godine.

Protiv 29. godišnjeg vozača podnesena je krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, posebni slučajevi falsifikovanja isprava, kao i prekršajne prijave zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, upravljanje neregistrovanim vozilom i nepropisne brzine kretanja.

Nema komentara

Ostavite komentar

sedamnaest − petnaest =