POČELO UREĐENJE VELIKE SALE?

3

JAGODINA-U protekla dva dana JKP Standard i PWW izneli su više od 30 kubika otpada iz velike sale Kulturnog centra u Jagodini, kažu zaposleni u tim komunalnim preduzećima. Iseljen je i jedan ,,divlji stanovnik”, koji se odomaćio u sali. Na prolaze tog objekta postavljene su jake metalne rešetke, kako bi se sprečio upad ilegalaca i neželjenih lica.
kanta-jagodina-g.j.
Da li je, najzad, posle petnaestak godina počelo sređivanje tog, sada već, devastiranog objekta prepuštenog zubu vremena i sumnjivim tipovima, niko od odgovornih iz nadležne institucije nije želeo da kaže. I to ćutanje je jasan odgovor za javnost.
kanta 1-jagodina-g.j.
Zarad generacija koje su u velikoj sali uz filmove i koncerte stasavale, kao i budućih generacija, potrebno je da radnici u kulturi jasno kažu kakva je budućnost tog objekta. To je njihova obaveza prema javnosti, jer se finansiraju iz lokalnog budžeta koji preko poreza pune građani Jagodine.
kanta 2-jagodina-g.j.

3 Komentari

    • Tako će najverovatnije i da bude jer su već unakazili onu lepu baštu ispred male sale i dovukli još jednu kafanu. E sada treba napraviti još jednu zgradu koja će da se napuni stanarima da bi isti ti mogli ispuniti prazna kafanska mesta ispred

  1. Malo je sramota sta su pisale dve osobe i sa kakvim stavom pricaju o MALOJ sali K.C. Dakle mala sala je izdala prostor da bi se izdrzavala kultura u gradu,a to sto propada VELIKA sala je kriva DRZAVA i niko drugi,jer dame i gospodo,ona propada i ne upotrebljava se od kad sam poceo da izlazim u grad,tacnije od 1998… Sad bih vas zamolio da istrazite opstinske knjige i vidite koliko puta je opstina trazila sredstva da se sredi ta sala i nikada nismo dobili ista,tako da sta god da se desi sa tom zgradom bolje je od renoviranja,jer i onako sem dana komedija necete videti punu ni MALU salu,tako da uzivajte u onome sto imate jer ce vam i to postati visak,vremenom. Kako napreDNO idemo u buducnost,sve ce nam uzeti i ostace nam samo posao i kuca,a vremena necemo imati ni za sebe i svoje bliznje,a kamo li za neke sale i kafane ispred,pored i oko njih… Srdacan pozdrav od pravog Jagodinca dovoljno starog i svesnog da vidi sta se desava,ali ne dovoljno spremnog da napusti istu

Ostavite komentar

5 + osam =