POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA

0

JAGODINA-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini pozivaju građane da se, ukoliko imaju informacije o osobi na fotografiji, jave Policijskoj upravi u Jagodini na broj telefona 035/192.
2
Muškarac na fotografiji osumnjičen je da je počinio razbojništvo u menjačnici u tržnom centru „Vivo“ u Jagodini, 5. oktobra oko 21.15, kada je uz pretnju pištoljem, od radnice uzeo novac u vrednosti 240.000 dinara. 3
-Radnica se pripremala da zatvori menjačnicu, kada je na vrata ušao tridesetogodišnjak, možda i mlađi,sa naočarima na glavi i pištoljem u ruci. Preko šaltera je zapretio i zatražio je od radnice da mu preda sav novac. Ona je to i uradila i uključila pank taster, koji obaveštava policiju o pljački. Međutim, razbojnik je pokupio novac u kesu, hitro izašao i izgubio se u nepozantom pravcu. Policija je stigla posle nekoliko minuta i odmah počela potragu, pričali su tada jagodinski menjači.
Dve nedelje pre toga opljačkana je menjačnica u centru grada za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda. Tada je razbojnik oteo 1.500 evra. Policija traga za njim.

Nema komentara

Ostavite komentar

20 − jedanaest =