POVODOM RAZBIJANJA IZLOGA – SAOPŠTENJE NAPREDNJAKA

2

JAGODINA-Gradski odbor Srpske napredne stranke Jagodina saopštaio je danas ,,da se desio još jedan prostački i vandalski napad na našu stranku“.
-Sinoć, posle mitinga koji je Socijalistička partija Srbije održala u Jagodini, grupa vandala razbila je izlog na stranačkim prostorijama SNS-a, stoji u saopštenju.
-Nakon otvorenog vređanja predsednika Srpske napredne stranke na mitingu u Areni i posle ponovljenog prostačkog skandiranja i na mitingu u Jagodini, ovaj napad samo je još jedan u nizu pokazatelja da su se svi udružili protiv politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, da im je jedini program „mrzimo Vučića“ i da ne prezaju ni od čega kako bi nas zaustavili u naporima da razvijemo Srbiju i od nje napravimo pristojnu, uređenu i modernu državu, navode Naprednjaci u saopštenju.
GO SNS Jagodina najoštrije osuđuje ovaj divljački napad i poziva nadležne državne organe da hitno reaguju

2 Komentari

1. Ne znaju vise kako da skrenu paznju na sebe pa sad polupali sami sebi izlog.
    I ovako ne moze da se spava od njih, dan i noc ide ono njihovo vozilo sa razglasom, klasicno ispiranje mozga sa Vucicem…

2. Naravno da je narod protiv Vucica,oblepili ste gragove kao da su vasi,pola sns odbora u Jagodini i nije iz Jagodine… Kako moze neko drugi da dodje i ponasa se kako hoce,pritom i Srbiju unazadjujete smanjivanjem plata i penzija,nastavljate kolonizaciju srbije,ne ukidate pretplatu na RTS,nemamo besplatnu zdravstvenu zastitu,validne i profitabilne firme idu u stecaj prodaju se Kinezim,Japancima,svim NATO zemljama,da da onim koje su nas bombardovale… Sreca pa je u Jagodini,mozete jos negde da nastradate
    …MISLITE O TOME

Ostavite komentar