PRELAZNI ROK U PARAĆINSKOM PARLAMENTU – OG ,,ODLUČNO NAPRED“ SE POJAČALA

3

PARAĆIN-U paraćinskom parlamentu se kao posle kiše osnivaju odborničke grupe, a odbornici prelaze sa jedne na drugu stranu, za sada koalicija okupljena oko DS čvrsto drži vlast sa oko 40 odbornika od ukupno 55 skupštini. Odborničkoj grupi u SO Paraćin “Odlučno napred“ danas je pristupila odbornica Ivana Mirčić Mladenović, koja je na lokalnim izborima nastupila na listi Srpske Napredne Stranke. Ovu grupu sada čine četiri odbornika. OG  ,,Odlučno napred“ formirali su početkom maja troje odbornika sa liste SNS Milomir Marković, Tatjana Tubica i Vladimir Ristić. Predhodno su dvojica odbornika Jedinstvene Srbije Goran Dinić i Danijel Miletić uz pomoć odbornika Nikole Dinića – SNS formirali OG. Inače, SNS je posle lokalnih izbora imala 14 odbornika, a sada posle brojnih dolaza i odlazaka ima 12, jer su toj partiji pristupila trojica odbornika sa listi Svi za Paraćin Milan Ilić i Radiša Savić, kao i Novi koncept Nebojša Simić.

 

3 Komentari

  1. Lista Jovice Rajice, najvernijeg clana Paune druzine. Jovica Rajic je unistio opstinski odbor SNS vise puta. Jovici Rajicu Sasa Paunovic treba da podigne bistu ispred skusptine koliko je on ucinio za njega.

    • Paunović da podigne bistu Milanu i Raši „Eurolajn“ niko nije tako rasturio SNS kao njih dvojica, razjuriše sve odbornike.

  2. Mirko, o cemu ti pricas, pa taj Paunovic koga ti pominjes, nas je upropastio za sva vremena, Cuprija sada ispada sve bolja i jaca ekonomski od Paracina

Ostavite komentar

5 × 3 =