PROPAO POKUŠAJ SMENE SNS U DESPOTOVCU

0
Bivši drugovi Vladan Milošević i Dejan Nenadović

DESPOTOVAC-Pokušaj smene SNS sa vlasti u Despotovcu je propao, potvrdio je predsednik SO Nenad Jovanović posle sednice u ponedeljak, navodeći da su usvojene 32 tačke i da je glasalo do 26 do 29 odbornika, a većina je 23. I pored najava da bi SPS mogao u koaliciju sa SDS i DS, na okupu je ostala aktuelna koalicija SNS i SPS-PUPS-JS.
-Svi traže mesto pod suncem, a jedina činjenica je da će SNS posle sledećih izbora imati apsolutnu vlast u vlasti, dok će ostali da se bore za cenzus, rekao je Jovanović posle šetočastovne sednice.
Skupštinu je obeležilo neobjašnjivo interesovanje policije za održavanje sednice, kao i izlaganje odbornika SDS Zlatka Dragosavljevića koji je optužio predsednika opštine i lidera SPS Dejana Nenadovića, čitajući pismo, da je ponudio SDS koaliciju i da se zatim povukao. Međutim, Nenadović je to negirao i ponovio da je pismo sa pečatom SPS falsifikat. Ovo je bio drugi najavljeni pokušaj smene SNS sa vlasti u Despotovcu. Kriza u vlasti počela je u januaru ove godine sa hapšenjem direktora rudnika Resavica Vladana Miloševića, koji je zatim okupio nekolicinu odbornika.

Nema komentara

Ostavite komentar

trinaest − pet =