PUSTA GARAŽA U CENTRU JAGODINE – AUTOMOBILI PARKIRANI U PEŠAČKOJ ZONI I ŠKOLSKOM DVORIŠTU

3
Dvorište Gimnazije u Jagodini

JAGODINA-Nadrealna slika Jagodine, garaža na dva nivoa pusta i prazna, a nekoliko desetina metra dalje pešačka zona i dvorište Gimnazije pretvoreni u parkig prostor. Zašto komunalna inspekcija dozvoljava ovakvo kabadahijsko maltretiranje građana i dece u školskom dvorištu?

Zašto građani plaćaju gradske poreze, ekološke i komunalne takse, ako komunalni  inspektori ,,žmure“ nad ovakvo masovnom pojavom? Da li je reč o korupciji, zašto direktor škole dozvoljava parkiranje automobila u dvorištu i to ne prijavljuje, zašto ne raguje policija zbog narušavanja i povrede školskog dvorišta, kao i javnog reda i mira u pešačkoj zoni? Zašto ne reguju Ministarsvo prosvete i Školska uprava? Postoji mogućnost da automobili povrede pešake i decu u dvorištu. Na kraju zašto je izgrađena garaža u centru grada, ako se za parkiranje koristi školsko dvorište i pešačka zona? Šta se dogodilo sa ovim gradom, zašto su njegovim stanovnici izloženi maltretiranju kabadahija? Neko će u konačnici, ako ne pre ono bar na sledećim izborima, morati da da građanima Jagodine odgovore na ta pitanja.

3 Komentari

  1. Napišite da nam se deca provlače kroz rupu na ogradi da bi usli u školsko dvorište da igraju fudbal i.košarku.Za svatove su,vidim,kapije širom otvorene.Zovite ,trazite izjavu,budite uporni.Svaka čast na hrabrosti i objektivnom izveštavanju

  2. Ovo u Jagodini se zove pošast od parkiranih automobila ! Zakrčeni trotoari automobilima, a pešaci moraju ulicom da idu, pa gde to sme !? Video sam da se saobraćajna policija „pravi luda“ i na direktno prijavljivanje uz samo prisustvo istih ! Okreću se i odlaze kao da je sve po propisu ! Sramota za grad, sramota za sve one koji su u lancu regulisanja bezbednosti, počev od onih što postavljaju znake i crtaju prelaze, što rade odokativno, preko raznih inspekcija koje su izgleda plaćene da gledaju kroz prste i pišu izveštaje da je sve „med i mleko“, pa sve do policije…Sramota što primaju plate da bi nam dodatno zagorčavali život !

  3. Tri puts sam pisso i skao slike ulice Bosko Djueicuc i parka iza komercijale,koji nisu ocisceni tri meseca,a cvece ivdrvece u parku isto toliko nisu zalivani.Molio bih vas da odete i uslikste sve ovo,kao i parkirsnje izmedjuvcrkbe i gimmszijr ns zelen povrsonama za vreme svadbi vikendim.

Ostavite komentar

3 + 1 =