ROTACIJA U JAGODINSKOM ZDRAVSTVU – LUKIĆ UMESTO DR MILETIĆA

3
Miloš Lukić

JAGODINA-Posle ostavke na mesto direktora Opšte bolnice u Jagodine dr Darka Miletića, Upravni odbor te bolnice je doneo odluku da za vd dirketora predloži Miloša Lukića direktora Doma zdravlja, potvrđeno je u toj ustanovi. Na potezu je ministar dr Zlatibor Lončar koji treba formalno da potpiše rešenje o imenovanju vd direktora. Posle toga, biće raspisan konkurs za izbor direktora. Kako nezvanično, sazanjemo dr Miletić biće na narednoj sednici Skupštine grada Jagodina postavljen za vd direktora Doma zdravlja.

Dr Darko Miletić
Dr Darko Miletić

Zaposleni u ovim ustanovama iznenađeni takvim razvojem događaja, jer su očekivali druga imena na tim funkcijama o kojima se mesecima unazad licitiralo, ali to tumače predizbornim nagodbama političkih partija. Oni u narednim mesecima očekuju promene u sistemu funkcionisanja ustanova u zdravstvu i ponovo vraćanje domova zdravlja pod ingrencije republičkog ministarstva, odnosno u slučaju Jagodine da Dom zdravlja ponovo bude deo Opšte bolnice.

3 Komentari

  1. Da nije smesno, bilo bi tuzno. Ovo vredja inteligenciju ( inteligencija je ono sto nema 97 % ludi iz Jagodine). SNS opet ispusio za mesto direktora ili ga menjali za cuvanje odbornika u hotelu Alfa(onih Kg i Bele Crkve). Pozdrav za Nikolu , opet tebe i onog doktora iz tranfuzije zajebase ovi tvoji iz centrale.

  2. DARKO MILETIC MESTO DA ZAVRSI U ZATVORU DOBIJA JOS JEDNU FUNKCIJU, A O JACINI GRADSKOG ODBORA SNS GOVORE I OVA POSTAVLJENJA ,NI CISTACICU NEMOZE DA POSTAVE A KAMOLI DIREKTORA.

Ostavite komentar

3 − dva =