SAMOUBISTVO SEDAMNAESTOGODIŠNJAKA U ĆUPRIJI

0

ĆUPRIJA-Milan Petrović (17) iz Ćuprije izvršio je u subotu uveče samoubistvo hicem iz pištolja i za sada nepoznatih razloga. Samobistvo je počinjeno u roditeljskoj kući iz pištolja čiji je vlasnik Milanov otac. Dečak je važio da dobrog druga, bio je odličan učenik trećeg razreda Medicinske škole.
-Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Ništa nije ukazivalo na tako nešto. Reč je o veselom tinejdžeru, odličnom učeniku. Bio je omiljen u školi, voleli su da nastavnici i drugari iz razreda. Družio se učenicima iz susednih gradova i često tamo odlazi u provod, kažu u školi.
Njegovi drugari su u neverici, jer se Milan nikome nije žalio da ima neke probleme. Sve je bilo normalno do kritičnog trenutka u subotu uveče.
-Zašto se Milan odlučio da sebe prekrati život na ovaj način to samo on zna. Ta tajna će zauvek sa njim otići u grob. Za nas je to veliki šok, sve što se dogodilo je nestvarno, do juče smo sedeli u klupi i u razredu. Učili zajedno, pripremali večernji izazak za vikend, razgovarali o novogodišnjem dočeku…Sve se pretvorilo u tren kada je, zamo on zna zašto, izvršio samoubistvo . Njega više nema i to je najgore i najpotresnije. Jedan mladi život se ugasio, pričaju njegovi drugovi iz Medicinske škole u Ćupriji.
On je, po rečima drugova bio najbolji drug osamnaestogodišnjka iz Jagodine koji je tragično izgubio život u padu sa motorcikla u avgustu u glavnoj ulici u Ćupriji. Porodica Petrović u Ćupriji je poznata po poštenju, čestitosti i marljivosti.

SVAĐA
Milanovom samoubistvu predhodila je svađa sa roditeljima, pričaju Milanovi prijatelji. On je u subotu bio na rođendanskoj zabavi, ali se ranije vratio kući.
-Pričao je nešto nepovezano, rekao da se svađao kući, da mu je svega dosta, kao i da će sve jednom morati da se reši, kažu oni.
Oni su to shvatili kao uobičajenu epizodu iz njihovih života i razmirica sa roditeljima, te nisu tome pridali toliku pažnju. Njegovo mrtvo telo u porodičnoj kući pronašli su baka i deka.

Nema komentara

Ostavite komentar

trinaest − šest =