SNEG POVEĆAO CENE TAKSI USLUGA

1

JAGODINA-Pojedini taksisti u Jagodini, koristeći snežne nepogode, kada je proređen gradski i svaki drugi saobraćaj, ,,deru mušterije da vrištiš”, kaže jagodinski novinar Dušan Aničić.
-Jedan taksista, rekao je da se zove Goran, danas je oko 13 sati, sa parkirališta kod bivšeg C marketa, naplatio 750 dinara prevoz do nadvožnjaka za Ribare i nazad. Na primedbu da je mnogo, rekao je da to u Beogradu košta više. Naravno, taksista ne izdaje račune za vožnju, objašnjava on.

1 komentar

  1. Plasiranje poluistine je vrlo neprijatno po onoga na koga se poluistina odnosi. Neprijatnost je još veća ukoliko se poluistina iznosi javno.

    Po rečima taksiste Gorana koji je pomenut u ovom tekstu, autor istog teksta Dušan Aničić, nije naveo ključnu činjenicu da se radilo o vožnji do nadvožnjaka za Ribare, ali istovremeno i o čekanju korisnika usluge dok je snimao autoput i vremenske prilike u trajanju od 10 minuta koje je uračunato u cenu od 750.00 dinara.

    Cenu nije formirao taksista proizvoljno, već je toliko otkucao taksimetar plombiran od strane Republičke saobraćajne inspekcije.

    Konstatacija da, kako piše autor ovog teksta: „Pojedini taksisti u Jagodini, koristeći snežne nepogode, kada je proređen gradski i svaki drugi saobraćaj, ,,deru mušterije da vrištiš”, navedena je proizvoljno. Predmetna vožnja iz ovog članka je obavljena u vreme Novogodišnjih praznika kada je tarifa taksi usluga nešto malo veća i to u okviru važećih propisa.

Ostavite komentar

šesnaest + devet =