UHAPŠEN SRBA JOSIJEVIĆ POVERENIK RUSKE PARTIJE

0

JAGODINA-Zbog sumnje da je za vreme ponovljenih izbora u selu Bresje kod Jagodine nudio poklone većem broju lica da glasaju uhapšen je S.J. (51) iz Jagodine,saopšteno je danas iz Policijske uprave u Jagodini.
-Pripadnici policije su, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, odredili meru zadržavanja do 48 sati S.J., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem, navodi se u tom saopštenju.
Reč je i povereniku Ruske stranke u Jagodini Srbi Josijevića Po rečima članova njegove porodice on je uhapšen u Jagodini u sredu uveče, a zatim je izvršen pretres roditeljskoj kući u Bresju i porodičnom stanu u Jagodini.
-Čuli smo da mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Ne znamo ništa drugo, nadamo se da je dobro. Strahujemo zbog ovakvog postupka policije prema njemu, a zatim i pretresa. On je juče glasao u Bresju na ponovljenim parlamentarnim izborima i bio tokom dana tamo, slikao i objavljivao na društevnim mrežama nepravilnosti u izbornom postupku. Zatim je došao u kancelariju u Jagodini i tu su ga je policija uhapsila i odvela, kažu članovi njegove porodice.
Članovi porodice Josijević preneli su preko društvenoh mreža da Srba ,,vrlo raspoložen i poručuje da borba tek počinje”. Povodom ovog hapšenja nisu se oglasile političke organizacije u Jagodini.

Nema komentara

Ostavite komentar

2 × jedan =