VELIKO INTERESOVANJE ZA UPIS NA FAKULTETU PEDAGOŠKIH NAUKA U JAGODINI

2

JAGODINA-Na probnom prijemom ispitu na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini danas je učesvovalo 165 budućnih brucoša, koji će pokušati da upišu taj fakultet i izbore se za 120 budžetskih stipendija ili besplatno školovanje.
-Sudeći po probnom testu interesovanje za studiranje je veliko. Prvi put ove godine organizovali smo probni prijem i ispit sa svim elementima pravog ispita sem intervjua. Budući studenti su videli kakvi su testovi, prirodu pitanja, osetili atmosferu, a na kraju smo obavili i analizu testova za sve zainteresovan učesnike probnog testa, kazala je dekanka profesor Violeta Jovanović.
Prijava za prijemi ispit i upis na taj fakultet je od 22 do 24 juna. Fakultet upisuje 210 studenata od toga 120 je na budžetu ili dobija besplatno školovanje. Osnovne studije su za smerove učitelj, kao i vaspitači u domovima i predškolskim ustanovama.

2 Komentari

  1. Predlazem Vam da pre objavljivanja neke vesti izdvojite dva minuta vremena, i procitate istu. Receni ce su Vam cesto bez smisla, slova progutana, nema zareza, navodnika.. Ako Vi ne vodite racuna o pravopisu, sta da ocekujemo od drugih? Srdacan pozdrav, uz dobronamernu kritiku.

    • I ja se nerviram zbog toga, ali vam predlažem da ne čitatet moje tekstove. Predpostavljam da je problem naslov i tu je odgovor na pitanje ,,KO“ pa vam zbog toga izgleda rogobatan ili nepismen, verujte da nije. Veliki pozdrav

Ostavite komentar

4 + 14 =