VIŠA CENA PRETPLATE KOPERNIKUS KABLOVSKE TELEVIZIJE

4

JAGODINA-Koperniskus je od oktobra povećao mesečnu pretplatu za kablovsku televizuju sa 1.200 na 1.250 dinara, dok je cena interneta 1.100. Na meniju Kopernikusa je 135 digitalnih i 65 analognih kanala. Sa druge strane Jotelova mesečna pretplata iznosi 750 dinara uz gratis od godinu dana i dva meseca niže tarife od 600. Cena interneta je 690 dinara. Kod ovog operatera korisnicima je dostupno 110 digitalnih i 67 analognih kanala.

4 Komentari

  1. A koliko Jotel ima Sport klub kanala, koliko Arena sport, koliko Pinkovih ili ostalih popularnih. Da li Jotel daje Set Top box za televizore koji nemaju mogucnost digitalnog prijema? Da li daju WiFi ruter uz modem? Da li daju internet 20/2 ili 30/3 ili vise i po kojoj ceni? Objavite uporedno spiskove kanala i internet cenovnike, pa onda onda navijajte na njihovu stranu.

    I ne, nemojte objaviti ovaj komentar.

  2. Bio sam korisnik i jednih i drugih, Kopernikus nije toliko kvalitetniji da bi bio toliko skuplji. TV kanali mi imaju isti kvalitet i kod jednih i kod drugih, internet se češće kvario kod Kopernikusa nego kod Jotela(kod Jotela evo već godinu dana nemam prekida internet signala), e kod Jotela jedino što je užas je korisnički servis, ne odgovaraju na reklamacije ne u zakonskom roku, nego uopšte, mesecima. Mislio sam da sam ja izuzetak ali sam dobio istu informaciju i na jednom internet forumu. Zadnjih meseci nisam imao zamerki pa ne znam da li se taj segment poboljšao, vidim da su napokon uredili sajt pa su možda poboljšali i taj deo usluge. Ipak, cena je stvarno mnogo niža nego kod Kopernikusa, tako da se po meni više isplate. Slažem se za Sport klub kanale, i meni nedostaju, ali ne dovoljno da bih mesečno izdvajao 500 dinara više za njih. I internet je jeftiniji kod Jotela a radi podjednako dobro, paket 12/1 Kopernikus košta 1400 a Jotel 690 dinara. Bio sam korisnik i ADSL-a, kod njih mi se najviše sviđao korisnički servis, koji funkcioniše besprekorno, nije mi se dopadalo to što za više od jednog televizora mora da se iznajmljuje uređaj koji košta 300 din. mesečno, a i pored toga ADSL nije tako pouzdan kao kablovska.

    Eto, ja nisam ni na jednoj strani osim na svojoj, i ovo vam je moj vid ponude KTV-a i interneta u Jagodini.

  3. Bio sam korisnik Kopernikusa 5 i vise godina a presao sam kod Jotela evo 10-ti mesec. I jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane a ja sam presao samo zbog cene i nista vise. Inace Jotel ima 176 digitalnih kanala i oko 60 analognih. Posto imam bolji da kazem tv, slika je dobra a i internet nije los. Sve u svemu zadovoljan sam za sada.

Ostavite komentar

jedan × 2 =