ZAPALJENA KUĆA U JAGODINI – POVREĐENI PREBAČEN U ĆUPRIJSKU BOLNICU

1

JAGODINA-Zbog povreda zadobijen u podmetnutom noćašnjem požaru u porodičnoj kući u Jagodini, Nebojša Miljković (45) prebačen je ćuprijsku bolnicu na Odeljenje za opekotine, potvrdili su članovi njegove porodice. On je van životne opasnosti, ali zbog teških povreda stopala biće zadržan na lečenju.


-Oko 4 sata jutros u podmetnutom požaru izgoreo je deo isped ulaza u kuću, dva automobila i dva motorciklaa. Predpostavljamo da je to lice preskočilo ogradu i da je benzinom posulo vozila i motorcikle, a zatim zapalilo, kaži članovi porodice.
Deca su prva reagovala i probudila roditelje, svi su se evakuisali iz kuće na suprotnu stranu kroz prozor. Nebojša je pokušao da ugasi požar i spasi nešto od opreme i vozila, ali bosonog je uleteo u deo zapaljenog dvorišta , gde se otopila plastika sa krova i zadobio povrede. Hitno je prevežen u bolnicu. Reagovali su i vatrogasci i zaustavili dalje širenje požara.

1 komentar

  1. Da li je neka policijska istraga povodom bačenih bombi, TNT i podmetnutih požara dala rezultate? Nije i neće. Zašto? Zato što se sve zna. Jagodina je Teksas a ne grad budućnosti. Ovo je grad gde može da se ubije ili da se zapali kuća a da niko ne odgovara. To narod koji živi van Jagodine treba da zna. Bruka za Srbiju. Jagodinu treba zaobići u širokom luku to je moja preporuka.

Ostavite komentar

pet × jedan =