PREDSEDNIK ZASUKAO RUKAVE I ČISTIO DESPOTOVAC

Uspešno je održana akcija „Očistimo Despotovac“. Akcija je počela u jutarnjim časovima, a više od 130 učesnika, volontera i radnika komunalnog sektora su čistili javne površine širom grada. U akciji je učestvovao i predsednik Opštine dr Zlatko Marjanović, sa saradnicima i direktorima javnih preduzeća i ustanova. Takođe u akciji je učestvovalo Ekološko udruženje “Moja Resava”, kao i kompanija FCC-Vrbak.

Predsednik Opštine je ovom prilikom poručio da je ova akcija zamišljena ne samo da bi grad bio čistiji već i da se na ovaj način podigne svest građana kako bismo i na dalje brinuli o svom okruženju, takođe je izrazio i veliku zahvalnost svim učesnicima u današnjoj akciji koji su pomogli da Despotovac bude čistiji grad i najavio da je ovo prva akcija ovakvih razmera na teritoriji opštine i da i u budućnosti možemo očekivati slične aktivnosti koje će ne samo Despotovac već i ostale mesne zajednice učiniti boljim i lepšim mestima za život.

SASTANAK SA MEŠTANIMA BELJAJKE

Predsednik Opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, održao sastanak sa meštanima sela Beljajka. Oni su izneli svoje probleme, zahteve i predloge koji su od interesa za ovo selo, a predsednik Opštine je naglasio da će biti preduzeti konkretni koraci za rešavanje tekućih problema u Beljajci i da će se u budućnosti raditi na unapređenju uslova za život u ovoj mesnoj zajednici.