ĆUPRIJA-Posle 13 godina od donošenja odluke, porodici Karić u utorak je na svečanoj sednici SO uručena Plaketa počasni građanin Ćuprije i ključ grada. Plaketu i ključ je primio član te porodice Dragomir i izjavio da je Ćuprija od danas dobila poslanika u Skupštini Srbije.
-Porodica Karić je dala doprinos kroz izgradnju Visoke medicinske škole posle NATO bombardovanja. Ćuprija se razvija u pravcu obrazovanja, turizma, poljoprivrede, tako da je porodici Karić drago da bude deo tog razvoja. Ćuprija od danas ima narodnog poslanika i to ću reći prvom prilikom za skupštinskom govornicom, rekao je Karić.
Odlukom SO Ćuprija 20. juna 2002. godine u znak zahvalnosti članovi porodice Karić: Sreten, Dragomir, Zoran, Bogoljub i Olivera Karić proglašeni su počasnim građanima ove opštine.
Titula Počasni građanin Ćuprije u utorak je dodeljena državnom sekretaru u Ministarstvu privrede Draganu Stevanoviću i direktoru Direkcije za imovinu Jovanu Vorkapiću. Najviše oktobarsko priznanje Spomen plaketa uručena je akademiku profesoru Hadži Milutinu Stojkoviću.