OBRADOVIĆ-CILJ SPS 15 PROCENATA GLASOVA I 60 POSLANIKA

REKOVAC-Potpredsednik SPS Žarko Obradović izjavio je večeras u Rekovcu da je cilj SPS da dobije podršku 15 odsto birača i osvoji 60 poslaničkih mandata, odnosno da SPS bude ubedljivo druga partija na izborima, a posle ,,bože moj“.sps obradovic-rekovac-g.j.
-Imamo strateški cilj da nas bude najmanje 60 poslanika u parlamentu Srbije, jer je to jedina garancija da ćemo moći da naše ideje i programe pretočimo u zakone. U zavisnosti od broja poslanika moguća je realizacija našeg programa. Ostale političke stranke za nas su politički protivnici, a ne neprijatelji. Prema njima se ophodimo sa poštovanjem, ali svakog od njih u korektonoj i poštenoj izbornoj utakmici želimo da pobedimo. Cilj je da svuda i uvek budemo prvi, mislimo da smo najbolji, rekao je Obradović obraćajući se pristalicama SPS, koji su do poslednjeg mesta ispunili salu Doma kulture.
Prvi na listi SPS za lokalne izbore u Rekovcu i kandidat za predsednika opštine Predrag Đorđević predstavljajući izborni program najavio je pokretanje i sprovođenje građanske peticije za vraćanje Opštinskog suda u Rekovcu.sps rekovac 2-rekovac-g.j.
-Rezultati našeg rada sa koalicionim partnerima pokazuju da razumemo potrebe građana i lokalne samouprave, a ne kako naši politički protivnici smatraju da su izbori prilika da se dočepaju privilegija i fotelja. Naš program je nastavak stabilizacije budžeta opštine, zadržavanje mladih i stručnih ljudi,ekonomski oporavak nosilaca razvoja. Cilj nam je da od korisnika socijalne pomoći dođemo do poreskih obveznika. Subvencije maloj privredi i poljoprivredi, ulaganje u školstvo, modernizacija prevoza putnika, poboljšanje komunalnih usluga, oživljavanje kamenoloma Drača, viši nivo usluga opštinske administracije su deo našeg programa ističe Đorđević i dodaje da je od vitalnog značaja nastavak učešća u izgradnji regionalnog vodovoda, izrada projekta akumulacije na reci Dulenci, priprema dokumentacije za eksploataciju kvarcnog peska u Velikoj Kruševici, uređenje putne mreže, postavljanje optičkog kabla, osnivanje zadruga i drugih organizacija. sps rekovac-rekovac-g.j.
– Stipendiranje učenika i studenata, stručnoj praksi i besplatan prevoz učenika, pomoć porodiljama, novosklopljenim brakovima, merama za samozapošljavanje, pomoć starima i obolelima do retkih bosleti. Potrebno je inicirati projekat nastavka izgradnje puta Šljivica-Kraljevo, puštanje u rad postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, vodovod u Kaleniću, realizacija projekta otvorenih sportskih terena, rekao je Đorđević predstavljajući program.sps rekovac 4-rekovac-g.j.
Lista Ivica Dačić –SPS je pod brojem 1 na lokalnim izborima u Rekovcu. Konvencija SPS u Rekovcu počela je šetnjom nekoliko stotina Socijalista ulicama Rekovca.

 

Pozitivni primeri Razglednica iz Rekovca – Projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Rekovac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *