DESPOTOVAC – U okviru 24. Dana srpskog druhovnog preobraženja u Despotovcu su kao trio nastupili Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Duknić-Džoni, a gost bila je Lena Kovačević.


-Publika je bila divna, meni je bilo, nemerljivo mi je zadovolsjtvo da idem po Srbiji i sviram po manjim mestima. Priželjkivao sam, dok sam bio u inostranstvu, da na ovaj način obilazim moju državu i sviram po manjim mestima. Publika isto reaguje i tamo i ovde, isti komentari i pitanja su u Japanu i Srbiji. Japanska poslovica glasi ,,Ko putuje, pobeđuje”. Želim svima da otupuju ako im se ukaže prilika ili da se bore da otputuju, ne mislim zauvek, pričao je Miško Plavi posle koncerta i dodao je da velika privilegija svirati sa Vasilom i Džonijem jer ,,onaj ko svira sa njima, publici se čini da je mnogo bolji”.
-Ovakva publika je nešto to izvođač može samo da poželi, jer toliko je različita publika od grada do grada, pre svega mentalitet i senzibilitet. Možda ću ponovo doći sa svojim muzičarima, da dovedemo džezere u Despotovac, kazala je Lena Kovačević, koja nastavlja karijeru kao autor muzike u inostranstvu,a uskoro će objaviti prvi singl zapadno tržište.

Pozitivni primeri-Razglednica iz Despotovca – Projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Despotovac