Dermomedika u Paraćinu prerasla je od antiaging centra u Ordinaciju za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, na čijem je čelu dr Snežana Nena Miletić, jedna od vodećih plastičnih i rekonstruktivnih hiruga u Srbiji i regionu. Pored dosadašnjih antiaging procedura, u ponudi je više vrsta estetskih intervencija, operacija dobroćudnih i zloćudinh tumora kože, kao i digitalna dermoskopija – dijagnostika mladeža i ostalih promena na koži.

-Pacijenti dobijaju mogućnost lečenja svih procedura kao u bolničkim uslovima. Problem tumora kože biće rešavan operativnim lečenjem. Novina na prostoru centralne Srbije u tom smislu je radio talasna hirurgija, koja je apsolutni hit. To je posebno interesantno zbog bezbolnog i beskrvnog ukljanjanje mladeža i rešavanja drugih promena na koži (kondilomi, virusne bradavice, xantelazme) bez ožiljaka, kaže dr Nena.

Ordinacija će pružati  usluge pregleda i lečenja pacijenata sa manjim opekotinama i hroničnim ranama.

-Vrsni konsultanti iz najboljih beogradskih klinika biće dostupni našim pacijentima iz centralne Srbije, a reč je o najpoznatijim kardiolozima, vaskularnim hiruzima, dermatolozima, alergolozima, endokrinolozima. U ordinaciji će se raditi sve vrste hiruških intervencija iz estetske i rekonstruktivne hirurgije, koje se rade u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji-kratkotrajnoj opštoj anesteziji, objašnjava dr Nena.

Ordinacija Dermomedika sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima estetskih proizvoda iz Švajcarske i SAD, te se koriste  najsavremeniji preaparati i materijali prilikom intervencija.

-Tržište Srbije je preplavljeno preparatima iz Kine i Koreje, isključivo sarađujemo najpoznatijim kompanijama sa višedecenijskom tradicijom. Što se tiče hilurionskih filera tu su najpoznatije svetske kompanije Juvederm, Restylan i Teosyal. Pored višegodišnjeg iskustva, unapređenog savremenim dijagnostičkim i hiruškim  procedurama, to je garancija za kvalitet usluga, a tome u prilog govori činjenica da niko od pacijenata nikada nije imao neki problem ili negativnu reakciju posle intervencije, priča dr Nena.

Aquafiler je nova generacija filera koja je se primenjuje kod remodeliranja lica, ali i tela, grudi i zadnjice. Reč je o savremenoj zameni za operativni zahvat i zato je posebno interesantan.

-Sve što se koristi u Dermomedici je registrovano na tržištu i nema nikakvih nusefekata. Oporavak posle tih intervencija nije predviđen, jer pacijent ustaje i odmah se vraća redovnim obavezama. Cene usluga prilagođene su standardu pacijenata centralne Srbije. Pacijenti dobijaju sve usluge bez čekanja, a maksimalni rok do zakazivanja pregleda, preko dijagostike i intervencije je sedam dana, kaže dr Nena.dermomedica-17

Ona savetuje da se najmanje jednom godišnje obavi pregled kože digitalnom dermatoskopijom, jer savremena oprema dijagnozu postavlja sa 99,9 odsto tačnosti, tako da hirurg može odmah reagovati a pacijent ne gubi dragoceno vreme. Karcinomi kože su ekspanziji, te na vreme uočene promene treba odmah rešavati radiotalsnom hirugijom. Ordinacija Dermomedika u Paraćinu nalazi se u ulici Adakalska 13/4, telefoni za zakazivanje 035 571-391 i 063 103 55 61, mail dermomedicaja@gmail.com. Ordinacija Dermomedika sa ponosim ističe svoj slogan ZDRAVLJE I LEPOTA, jer omogućava konforno rešavanje svih zdravstvenih problema, najsavremenijim aparatima i materijalima,uz pristupačne cene i ljubazno osoblje.