REKOVAC- U toku je konkurs za manifestaciju ,,Dani otvorenih dvorišta Levča” koja se organizuje u saradnji sa turističkim organizacijama iz regiona Centralne Srbije. Konkurs za najlepše dvorište Levča je otvoren do 15. juna i svi zainteresovani građani mogu da se prijave putem telefona 035/8411900 ili direktno u prostorijama TO Rekovac, koje se nalaze u ulici Kralja Petra I 58 ( preko puta Komercijalne banke) ili na mejl(turist.orgrk@gmail.com) ili slanjem SMS-a na broj 062/657026 uz obavezno navođenje imena i prezimena, mesta stanovanja i broja telefona.

Organizator će kontaktirati sve prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta. I ove godine takmičenje se organizuje u četiri kategorije i to: najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište, najlepše dvorište i najlepši detalj u dvorištu. Za pobednike su obezbeđene prigodne nagrade, kao i učešće na regionlnom takmičenju.

Prošle godine je učestvovao veliki broj građana Levča a pobednici po kategorijama u 2017. su bili: za najlepše etno dvorište nagrada je pripala porodici Ratka Jovanovića iz Velike Kruševice, zatim nagrada za najlepše park dvorište je pripala porodici Milivoja Obradovića iz Velike Kruševice, dok je nagrada za najlepši detalj ovog puta imala dva dobitnika, porodicu Olivere Obradović iz Kavadara i Ljubice Chatzigeorgiov iz Rekovca.
Za najlepše dvorište u celini smo imali takođe dva dobitnika, nagrade su otišle u ruke porodice Marije Dimitrijević iz Vukmanovca i Anke Stanković iz Kaludre .