Sinoć je u Narodnom muzeju u Beogradu priređen prijem povodom trećeg rođendana magazina Diplomacy and Commerce prilikom kojeg su dodeljena priznanja pojedincima, organizacijama i kompanijama koje su se najviše istakle u humanom radu, promociji društveno odgovornog poslovanja i unapređenju privrednog ambijenta, jedan od laureata bila je i VMŠSS Ćuprija.

Direktor VMŠSS Ćuprija dr sci. med. Hristos Aleksopulos se zahvalio ime Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji.

-Oduvek sam verovao da nisam pogrešio što sam ostao u Srbiji. Drago mi je što slobodno mogu da kažem da sam i ja kao direktor škole zajedno sa svojim timom budućnost ove zemlje jer smo uložili velike napore da dostignemo visoke evropske standarde u obrazovanju budućih strukovnih zdravstvenih radnika. To smo uspeli na dva načina. Postavili smo modernu platformu za učenje i komunikaciju kroz opremanje škole po najvišim standardima, a takođe i uložili u stručno usavršavanje nastavnog i nenastavnog kadra. Smatram da ovakva ulaganja garantuju razvoj obrazovanja koje je jedan od stubova razvoja i same države. Sa višim nivoom obrazovanja ima i budućnosti za Srbiju, rekao je direktor škole.

Među dobitnicima nagrada našle su se i kompanije Koka kola, Delta holding, Hajneken, Fondacija Novak Đoković i moge druge.