PALMA : LAŽ FLORE BROVINE NASTAVAK LAŽI POPUT RAČKA I MARKALA

„Na Kosovu i Metohiji ima više desetina hiljada Flora Brovina, samo što je ona iskoristila svoje ime i popularnost na Kosovu i Metohiji i u nekim međunarodnim krugovima, kako bi Evropa i Amerika reagovali, onako kako su reagovali u slučajevima „Račak“ i „Markale“, kada su na osnovu lažnih izveštaja napadali Srbiju i srpski narod. Ja ne znam kada će Evropa da kaže šta se na Kosovu i Metohiji zaista dešavalo i šta se dešava, a ne da svakih 6 meseci nešto izmišljaju. Kosovo i Metohija je oteto. Ova vlast u Srbiji najbolje brani Kosovo i Metohiju i ne daje autogolove kao što su davali oni prethodni, kao kada se tražio odgovor pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, a znamo ko su sudije koje su o tome odlučivale i iz kojih su zemalja“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na Hepi tv, komentarišući fotografije koje je u kosovskom parlamentu pokazivala, poslanica partije Kadri Veseljija, Flora Brovina o navodnom silovanju Albanki, pa se kasnije ispostavilo da se radi o fotografijama o zločinima u Iraku.

SRBIJA JE KUĆA NA PUTU KOJA NE MOŽE DA SE ZAOBIĐE

Odgovarajući na pitanje o završetku radova na južnom kraku Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, Marković je rekao da je to veliku uspeh, ne samo za Srbiju. „Završetkom Koridora 10 se postiže veliki ekonomski efekat za Srbiju i povećava se tranzitni saobraćaj. Ti ljudi koji prolaze kroz našu zemlju moraju nešto da jedu, da kupe gorivo, da spavaju negde i Srbija postaje kuća na putu koja ne može da se zaobiđe. Srbija je država koja drži mir na Balkanu, država koja hoće da sarađuje sa celim svetom i postaje turistička destinacija i u tranzitu“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.“Prva pitanja investitora su koliko je aerodrom udaljen od vas, ima li autoput do vašeg mesta, železnica, rečni saobraćaj. Kada vas pitaju da li postoji ekonomska sigurnost, vi kažete da, kurs evra se nije menjao zadnjih 7 godina. Kada vas pitaju da li postoji politička stabilnost vi kažete da, a onda vas pitaju ko su ovi koji šetaju po ulicama. To su oni koji do podne napadaju Vučića i ovu vlast, a popodne se međusobno svađaju. kaže Marković.

PITANJE ZA DEO OPOZICIJE : ZAŠTO STE VI DOŠLI U SKUPŠTINU

„Tijanin zakon je veoma važan zakon, koji je nedostajao. Nadamo se da nakon usvajanja ovog zakona ti monstrumi neće raditi što su radili do sada. Problem sa tim silovateljima i bolesnim ljudima je kada dobiju uverenje od psihijatra da su ludi. Ako su ludi neka se leče u zatvoru, a ne da to ludilo ubije neku devojčicu ili ženu. Deo opozicije bojkotuje raspravu i glasanje i o ovom zakonu. Ne možeš biti protiv svega i onda to dovodi u pitanje tvoj kredbilitet i ono što piše u tvom programu. I postavlja se pitanje zašto si ti došao u Skupštinu. Da primaš platu, jedeš mešano meso za 200 dinara i piješ kafu za 30 dinara“ upitao je Marković.

ОдговориОдговори свимаПроследи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *