REKOVAC-  Skup 25 najuspešnijih privrednika Levča održan je u Rekovcu. Skupu su prisustvovali Senad Mahmutović, državni sekretar iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jasmina Kusmik iz Ministarstva privrede, Dijana Stojković rukovodilac u sekretarijatu za malu privredu i Mirjana Miljojković iz Fonda za razvoj.

Na skupovima poput ovih ne sme biti sakrivenih tema i pričanje u rukavicama, jer je svrha pomoći privrednicima u malim sredinama, rekao je Mahmutović.

Predsednik opštine Rekovac Aleksandar Đorđević ukazao je na potrebu udruživanja i povezivanja, što bi doprinelo konkurentnijem učešću na  konkurse resornih ministarstava, te najavio održavanje narednih sastanaka sa privrednicima, jer je interes privredno razvijeniji Levač.

Profesor Mile Samardžić ocenio je da je cilj organizovanja skupa predstavljanje kompanija, privrednih subjekata, kako prisutnima tako i širem auditorijumu radi unapređenja poslovanja, ostvarivanja međusobne saradnje samih kompanija, kao i upoznavanje  predstavnika opštine sa eventualnim problemima, gde bi opština Rekovac mogla da pomogne i pruži podršku kompanijama koje posluju na njenoj teritoriji.

Skup je organizovan uz podršku resornih ministarstava, partnera  i prijatelja opštine Rekovac.