JAGODINKE POBEDILE NA GOSTOVANJU U ZAJEČARU

JAGODINA- Rukometašice Jagodine pobedile su na prvom ovoseznoskom gostovanju Zaječar 21:24 (9:12) i nova dva boda zauzimaju prvo mesto na tabeli. Praktično to je bio duel prve i druge ekipe Jagodine, jer su sa druge strane igrale čak četiri bivše rukometašice srpskog šampiona Terzić, Bogojević, Šaronjić i Zečević  koje su postigle čak 18 golova. U opuštenijoj igri, što je očekivano posle osvajanja Superkupa, kao i posle prestorge diskvalifikacije Tatar u 45 minutu, Jagodinke su ubeležile novu pobedu i zadržale oreol nepobedivih posle prošlogodišdinje sezone.

Zbog sportskih obaveza na evropskoj sceni idućeg meseca, u utorak, 24. septembra od 19.30 časova u sportskoj hali “Jassa” Jagodinke igraju utakmicu 5. vanrednog kola SRLS sa ekipom ŽRK Medicinar iz Šapca. Ulaz je slobodan.

Na prijemu u Skupštini grada rukometašice su posle pobede u Superkupu najavile pohod na pehare kupa i prvenstva. One će biti finansijski nagrađene za osvajanje trofeja koji je nedostajao u klupskim vitrinama, a dve rukometašice poneže priznanje Počasni građanin Jagodine. Višegodišnja ulaganja u sport se vraćaju kroz rezultate i osvojene trofeje.

U nastavku EHF kupa rukometašice Jagodine sastaju se sa Paokom u Solunu. Kako je najavljeno  rukometašice bodriti pedesetak najvernijih navijača na gostovanju u Grčkoj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *