PALMA OBIŠAO DESETAK JAGODINSKIH SELA – RAZGOVARAO SA MEŠTANIMA I VOLONTIRAO

JAGODINA-Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je sa načelnikom Pomoravskog okruga Goranom Milosavljevićem desetak jagodinskih sela na kvadu. Marković je razgovarao sa meštanima, koji ga iz prve nisu prepoznali, jer je nosio kacigu i bio obučen po propisima i saobraćajnim i onim vezanim za ponašanje tokom vanrednog stanja, a nakon toga su se oduševili kada su videli ko im je došao pred kapiju.

-Građani na teritoriji Jagodine, i u gradu i u selima, poštuju mere koje su propisali nadležni državni organi. Vrlo je malo ljudi u seoskim dvorištima, uglavnom su svi ili na njivama ili na poslu. Mogu da konstatujem da su Jagodinci veoma disciplinovani i hvala im na tome. Jagodinska lokalna samouprava je uvek sa svojim građanima i svi njeni resursi su, kao i uvek, na raspolaganju građanima. Do sada su volonteri obišli oko 4.000 domaćinstava, kojima je pomoć potrebna i delili pomoć. Zahvaljujući donatorima podelili smo i 3.300 uskršnjih paketa i nastavljamo da delimo pomoć dok traje vanredno stanje, rekao je Marković.

PALMA VOLONTER

Tokom obilaska sela na teritoriji grada Jagodine predsednik Skupštine grada Jagodine je i volontirao. Marković je pitao meštane da li im je nešto potrebno, a jedan od njih koji ima više od 65 godina je zamolio, ako može da mu se dostave cigarete, jer mu je pri kraju zaliha i nije mogao da izlazi da kupi, što je Marković lično učino, kupio i doneo cigarete. Ovaj obilazak došao je tokom uskršnjih praznika, pa je Dragan Marković Palma sa svojim sugrađanima razmenjivao i uskršnja jaja.

-Sledeće praznike i sledeći Uskrs da budemo svi na broju i da naredne praznike čekaju cele porodice zajedno, poručio je Palma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *