Šoping centar Kragujevac Plaza pripremio je od 24. do 28. juna vredne poklon kartice za kupovinu posetiocima koji budu najbolji u novoj igrici – „Otkrij i osvoji!“.

Tokom pet dana trajanja aktivacije „Otkrij i osvoji“, svakog dana od 17h do 20h, svi posetioci koji su ostvarili kupovinu u radnjama centra u minimalnom iznosu od 2.500 dinara mogu se takmičiti za osvajanje poklon kartica u vrednosti od 2.000 do 15.000 dinara.

Tokom 30 sekundi igrice na tabletu potrebno je da zapamtite što više letnjih simbola i borite se za najviše osvojenih poena. Najbolje plasirani igrači biće nagrađeni karticama za kupovinu u iznosu od 10.000 dinara (24-26.06), odnosno 15.000 dinara (27-28.06). Igrači rangirani na drugom i trećem mestu  svakog dana tokom trajanja aktivacije (24-28.06.), osvojiće poklon kartice za kupovinu u iznosu od po 2.000 dinara.

I to nije sve! Letnju kupovinu pratiće ritam dobre zabave na platou ispred centra. Poslednjeg vikenda juna posetioci će uživati u „Doritos BBQ Challenge“-u i novom ukusu ovog brenda a već narednog vikenda, u subotu 4. jula, „Promo street art“ u organizaciji Studentskog kulturnog centra Kragujevac predstaviće posetiocima Plaza centra umetnost oslikavanja zidova i radove grafiti majstora.

Pravila za prijavu i učestvovanje u igrici „Otkrij i osvoji!“, ali i sve informacije o aktuelnostima u centru možete naći na sajtu www.kragujevacplaza.rs i društvenim mrežama Kragujevac Plaza centra.

Očekujemo vas u sigurnoj letnjoj kupovini i prijatnoj atmosferi letnje scene Šoping centra Kragujevac Plaza svakog dana od 10 do 22 časa.