DESPOTOVAC- Saopštenje za javnost 6. Viteškog festivala Despot Stefan Lazarević- Just out.

Poštovani ljubitelji JUST OUT Festivala, festival će ove godine biti održan u online formatu. Spremali smo se za tradicionalno okupljanje ali će festival ipak biti realizovan u skladu sa okolnostima i sa trenutnim epidemiološkim merama. Obzirom da se bavimo promovisanjem viteških vrednosti i da smo se svih ovih godina pa tako i ovih poslednjih pripremnih meseci bavili društveno odgovornim i humanitarnim akcijama, ostajemo na tom kursu kako bi sačuvali i učesnike i publiku mogućih rizika i na taj način se sačuvali za buduće susrete. Bez obzira na odustvo fizičkog susreta, učesnici će za Vas pripremiti mnoštvo kvalitetnih foto i video sadržaja kako bi na aktuelan i atraktivan način ostali u kontaktu sa Vama. Kroz foto i video sesije kroz više „filmskih“ setova na različitim lokacijama pripremićemo za Vas priloge o srednjovekovnim sadržajima koje ćemo Vam prikazivati kroz društvene mreže ( facebook i instagram) i sajt justout.rs

Live stream pojedinih sekvenci kao i sav ostali materijal (radionice,borbe, eduktivna izlaganja..) možete tokom festivala 28.-30. avgusta u svom obimu ispratiti na fejsbuk stranici festivala.

Naravno, pratite nas i u ovim najavnim danima, lajkujte, šerujte, komentarišite.. a mi ćemo se kao i uvek truditi da Vam trenutke sa nama učinimo lepim i bajkovitim!, stoji u saopštenju.