POSLANIK SNS JUGOVIĆ: SVI TREBA DA SE UGLEDAMO NA MILANA STOJANOVIĆA

JAGODINA- Posle javnih pohvala prvog čoveka Jagodine Dragana Markovića Palme u Skupštini Srbije o radu jagodinskog Gerontološkog centra u vreme vanrednog stanja, poslanik SNS Bratislav Jugović se sastao sa direktorom te ustanove Milanom Stojanovićem, te objavio na društvenim mrežama da je on ličnim primerom pokazao kako treba da se rukovodi ustanovom u tokom vandrednog stanja i , kako nezvanično saznajemo, založio se da članovi vladajuće stranke, koji rade u toj ustanovi a odbili su radu u dvonedeljnom karantinu sa korisnicima budu sankcionisani. Jugović se sastao sa Stojanovićem na ulazu u Gerontološki centar, jer se primenjuju mere sprečavanja širenja infekcije koronavirusom.

– Ovo je SNS kadar koji je tokom vanrednog stanja bio u karantinu sa najboljim radnicima u svom kolektivu. Korona virus nije ušao u Gerontološki centar u Jagodini gde je ovaj čovek direktor već nekoliko godina. Kao narodni poslanik došao sam da mu se lično zahvalim na nesebičnom zalaganju u veoma osetljivom poslu koji obavlja, napisao je Jugović.

Kako nezvanično saznajemo, Jugović je bio nezadovoljan činjenicom da pojedini članovi SNS, koji su radno angažovani u toj ustanovi, odbili da budu u karantinu sa korisnicima, te će se zalagati da im se ne produži ugovor o radu, kao i da će pratiti tu situaciju i obavestiti rukovodstvo SNS o tome da nisu  pristali da budu u karantinu kada je bilo najteže.

-Potvrdio sam saznanja da je direktor bio sa zaposlenima i korisnicima u karantinu u vreme vandrednog stanja i da su radnici koji su pristali da budu u karantinu dobili stalna radna mesta, zaključio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *