SVILAJNAC- TV Centar iz Svilajnaca već trinaest godina Novogodišnji program u potpunosti posvećuje najmlađima. I ove godine obrazovne ustanove, prosvetni radnici, vaspitači, saradnici i prijatelji pomogli su u pripremama zahtevnog programa u kome glavne uloge imaju deca iz vrtića, osnovnih i muzičkih škola, gimnastičkih klubova. Veliki deo protekle godine građani su proveli u svojim domovima, na balkonima i prozorima, tako je i ambijent ovogodišnje praznične čarolije pravi mali komšiluk iz snova u kome ćemo dočekati zdraviju i srećniju 2021. godinu.

-Svake godine je sve lepše i bolje, ove godine to su novogodišnje čarape i okićeni balkoni, kao da smo u gradu iz bajke, kažu deca koja su učestvovala u snimanju programa.

-Naša deca su privilegovana, jer deca u drugim gradovima nemaju priliku da učestvuju u ovakvom programu, to je divno u njihovom odrastanju. Scenografija je prelepa i uvek se obradujemo, čekamo sa nestrpljenjem emitovanje novogodišnjeg programa TV Centra, sa nestrpljenjem pričaju roditelji.