UHAPŠEN JAGODINSKI RAZBOJNIK

JAGODINA-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. Ž. (21) iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda, teška telesna povreda i učestvovanje u tuči, saopšteno je iz policije.

On se sumnjiči da je, od januara ove godine, više puta telefonom zvao dvadesetšestogodišnjeg muškarca i tražio mu novac na ime pozajmice od 1.000 dinara.

Potom ga je, kako se sumnja, presreo na ulici u Jagodini i, uz pretnje, iz njegove jakne uzeo 18.000 dinara.

L. Ž. se sumnjiči i da je 30. januara ove godine sa dvadesetdvogodišnjim muškarcem, na mostu u Jagodini presreo dvadesetčetvorogodišnjeg sugrađanina kome su, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca po glavi i telu i tom prilikom mu isčašili rame.

Takođe, L. Ž. je, kako se sumnja, 1. februara, u parku ispred jedne stambene zgrade, bez povoda, napao četrdesetšestogodišnjeg muškarca i, nakon tuče, ga nožem posekao po ruci.

Osumnjičenom L. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *